Just nu pågår sommarskola på Asken och några lärare turas om att vara på plats. Vi vill nu tacka alla - elever, lärare och föräldrar för ännu ett bra läsår!

HA ETT SKÖNT SOMMARLOV!

Var rädd om dig och njut samtidigt! Ta paus från bestämda tider, prestation och krav!
Asken finns kvar när skolan börjar igen
22 augusti! Då är ni varmt välkomna tillbaka!

Snart sommarlov:
Sista skolveckan innehåller många olika aktiviteter. Måndagen är det vanliga lektioner. Dock avslutas dagen efter rådstid på em.

Tisdag 12 juni är det portfolioexamen för åk 9 på förmiddagen och sedan är det Niornas lunch ca 11.30. Det är åk 8 som står för preparation, servering och presentation under dagen.
Åk 7 är komplediga 12/6
Åk 6 är på utflykt.
Sista kvällen med gänget är för niorna. Bussen går 17.00
Onsdag 13 juni är det fotbollsturnering på Vasavallen. Eleverna serveras pastasallad, men ta gärna med kompletterande matsäck.

Torsdag 14 juni är det städdag och avslutning i portfoliogrupperna på högstadiet.
Åk 6 har portfolioexamen kl.8.30
Skolavslutning på skolans framsida för
årskurs 4 - 6 kl.17.30 Alla är välkomna!

Fredag 15 juni: Skolavslutning åk 7-9. Alla är välkomna! Vi börjar kl.9.00 Eleverna samlas 8.45

.

Sommaren är här redan och eleverna har badat flera gånger i maj! Vattnet är varmt och svalkar bra efter idrotten.

6 juni är det vår nationaldag. Vi är lediga och kan fira den hemma.