Hösten i antågande:
Några veckor på terminen har vi redan lagt bakom oss och era barn har säkert hunnit berätta en del hemma. Det här läsåret har vi lite ny personal som vi gärna vill presentera lite extra. 
Anna-Lena Löving är vår nya kurator. Hon har lång erfarenhet av att arbeta som skolkurator, men har också arbetat en del inom socialtjänsten. Hon arbetar 50% och de dagar hon är på skolan kan variera - men måndagar och torsdgar är hon oftast på plats.
Annelie Werner är vår nya kraft på expeditionen och ringer du skolan är det oftast henne du först får kontakt med.
På lärarsidan finns också en del ny personal att presentera. Vi börjar med Ulrika Eriksson som är ny lärare i åk 4 - hon undervisar främst i matematik och naturorienterade ämnen. Mats Altebo är vår andra pedagog i åk 4 och hans ämnen är svenska och samhällsorienterade ämnen. I åk 5 undervisar Johanna Paaso i svenska och samhällsorienterade ämnen.
Askens nya idrottslärare heter Kristofer Holmqvist och han är ansvarig för idrotten i årskurserna 6 - 9. Linnea Eriksson är ytterligare ett nytillskott. Hon undervisar i matematik, engelska och naturorienterade ämnen.
Det känns oerhört inspirerande med nya krafter på skolan!