18 augusti

Då bjuder vi in till ett föräldramöte (inga elever m.a.o.) för er som har barn som börjar åk 4. För att minimera antalet personer på samma plats vid samma tidpunkt är det endast en vårdnadshavare per elev som vi kan erbjuda mötesdeltagande för. Vi har även beslutat att dela upp mötet på två sittningar. sålunda hälsar vi en vårdnadshavare per elev i klass 4A välkommen till matsalen kl. 17.30 - 18.00. En stund senare, kl.18.15 - 18.45, hälsar vi en vårdnadshavare för elever i klass 4B välkommen till matsalen!

20 augusti

Skolstart! Alla nya och gamla elever hälsas välkomna. Under v. 33 kommer detaljerad information på Unikum och för nya elever via ett vanligt brev på posten!

V. 35 - 37

Lära-känna-samtal! Elever i årskurserna 4 och 6 bjuds in till ett första möte med nya mentorn/portfoliohandledaren. Alla nya elever, oavsett årskurs, bjuds också in.

Friluftsdag åk 7-9.
Lära känna nya klassen-dag åk 6.
Aktivitetsdag åk 4-5.

Mer information kommer från klasslärare och idrottslärare.

7 - 9 september

Fotografering.

Studiedag - eleverna lediga.

V 39

Portfoliosamtal för portfolioelever till Lotta Eriksson, Malin Krogdal-Billström, Louise Wild och Hanna Lagerström

v 40

Skoljoggen